>

‘Liedjes van Steef de Jong 2’ LP nu te koop

De nieuwe elpee van Steef ‘Liedjes van Steef de Jong 2’ is nu te koop!
Naast een langspeelplaat van heus vinyl krijgt u voor dezelfde prijs (20 euro) er ook een cd erbij. De (pop-up!)hoes is speciaal ontworpen door Steef, en binnenin wacht nog een verrassing: een liedtekstboekje met opnieuw twee kunstwerken van Steef.

Hoe kan ik een elpee bemachtigen?

  1. online via deze website. Maak € 26,95 over op rekeningnummer is NL42TRIO0197812740 t.n.v. Stichting Groots en Meeslepend, o.v.v. ELPEE STEEF, vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Het bedrag is inclusief € 6,95 verzendkosten.
  2. de lp is te koop bij Athenaeum Boekhandel- Haarlem en de Platenslager en bij de kassa van de Toneelschuur  (als de Toneelschuur weer open gaat).

“Twaalf smartelijke, mooie en ouderwets romantische liedjes van Steef de Jong”
“Bonus is, naast de fraaie albumuitklaphoes, het nieuwe lied Haarlem (du Stadt meiner Traume), een hommage aan zijn thuishaven, gezongen in de ouderwets romantische stijl van Lou Bandy. Over alles wat De Jong zingt hangt een floers van melancholie. Persoonlijke favoriet: Toen ik nog een eikel was, lekker lazy en leep, en fijne titel ook!” ★★★★☆ Hein Janssen, De Volkskrant. Lees de recensie hier.>>

© 2023 - Alle Rechten Voorbehouden
Groots en Meeslepend - Studio 11 - Bakenesserstraat 11b - 2011JJ Haarlem - info@grootsenmeeslepend.nl