>

Steun ons

Help mee aan Steef’s elpee!

Kom op zondag 13 oktober naar onze ‘Filantropenmiddag’ in Studio 11 waar Bloemenduel exclusief is te zien.

Steef heeft nieuwe en eerder geschreven liedjes opgenomen. Om de opnames te vervolmaken is hij nog op zoek naar extra financiële middelen. Daarom nodigen wij je uit voor deze ‘Filantropenmiddag’. De kaarten kosten maar liefst 100 euro per stuk. Maar zo krijg je niet alleen een bijzonder optreden, je helpt ook mee aan het maken van een heuse elpee met prachtige liedjes.

Stuur een e-mail naar info@grootsenmeeslepend.nl voor meer informatie of om kaarten te bestellen. Stichting Groots en Meeslepend heeft een ANBI-status: jouw gift is fiscaal aftrekbaar.

Filantroop

Bij een Groots en Meeslepend theatergezelschap hoort een achterban van vergelijkbare statuur. Als filantroop lever je een wezenlijke bijdrage aan ons gezelschap. Uiteraard word je hier op verrassende wijze voor bedankt. Filantroop voor één jaar word je door een donatie van € 200,-
Ons rekeningnummer is NL42TRIO0197812740 t.n.v. Stichting Groots en Meeslepend.

Als u Filantroop wordt, bent u zeker van 2 plaatsen voor het speciale optreden van Bloemenduel op zondagmiddag 13 oktober!

Wil jij het operette-offensief steunen?

Stuur een e-mail naar kees@grootsenmeeslepend.nl onder vermelding van uw naam- en adresgegevens.

Je schenking is aftrekbaar

Stichting Groots en Meeslepend heeft een ANBI-status, dat wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst is aangemerkt als een ‘algemeen nut beogende instelling’. Giften aan Groots en Meeslepend zijn daardoor fiscaal aftrekbaar. Als je meer dan 1% (de drempel) van het inkomen aan goede doelen besteedt, dan is het gedeelte boven die 1% fiscaal aftrekbaar. Je kunt meerdere giften in een jaar aan verschillende ANBI-instellingen bij elkaar optellen. Als je periodiek wil schenken, kunnen wij een notariële akte voor je laten opmaken. In dat geval vervalt de drempel van 1%, dus is het nog voordeliger.

De regering heeft met de Geefwet bovendien een extra belastingvoordeel gecreëerd voor giften aan culturele instellingen, waarbij je als particulier 1,25 keer het bedrag mag aftrekken en als bedrijf zelfs 1,5 keer. Dat betekent dat de overheid soms zelfs € 2,- ‘geeft’ op een gift van € 1,- in de vorm van belastingteruggave. Bereken via de schenkcalculator wat dat voor je kan betekenen.

Groots en Meeslepend is tevens aangesloten bij de Schenkservice.
Klik hier voor het online
aanvragen van periodieke giften via de Schenkservice.