>

Steun ons

Filantroop

Bij een Groots en Meeslepend muziektheater gezelschap hoort een achterban van vergelijkbare statuur. Als filantroop lever je een wezenlijke bijdrage aan ons gezelschap. Uiteraard word je hier op verrassende wijze voor bedankt. Filantroop voor één jaar word je door een donatie van € 200,-
Ons rekeningnummer is NL42TRIO0197812740 t.n.v. Stichting Groots en Meeslepend.

Wil je het operette-offensief steunen?

Stuur een e-mail naar kees@grootsenmeeslepend.nl onder vermelding van jouw naam- en adresgegevens.

Je schenking is aftrekbaar

Stichting Groots en Meeslepend heeft een ANBI-status, dat wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst is aangemerkt als een ‘algemeen nut beogende instelling’. Giften aan Groots en Meeslepend zijn daardoor fiscaal aftrekbaar. Als je meer dan 1% (de drempel) van het inkomen aan goede doelen besteedt, dan is het gedeelte boven die 1% fiscaal aftrekbaar. Je kunt meerdere giften in een jaar aan verschillende ANBI-instellingen bij elkaar optellen. Als je periodiek wil schenken, kunnen wij een notariële akte voor je laten opmaken. In dat geval vervalt de drempel van 1%, dus is het nog voordeliger.

De regering heeft met de Geefwet bovendien een extra belastingvoordeel gecreëerd voor giften aan culturele instellingen, waarbij je als particulier 1,25 keer het bedrag mag aftrekken en als bedrijf zelfs 1,5 keer. Dat betekent dat de overheid soms zelfs € 2,- ‘geeft’ op een gift van € 1,- in de vorm van belastingteruggave. Bereken via de schenkcalculator wat dat voor je kan betekenen.

Groots en Meeslepend is tevens aangesloten bij de Schenkservice.
Klik hier voor het online
aanvragen van periodieke giften via de Schenkservice.

© 2023 - Alle Rechten Voorbehouden
Groots en Meeslepend - Studio 11 - Bakenesserstraat 11b - 2011JJ Haarlem - info@grootsenmeeslepend.nl